Lessen & werkboeken

Alle lessen zijn online beschikbaar en verdeeld per leerlijn en categorie. In de lessen wordt verwezen naar werkboeken. De werkbladen kunnen onderdeel zijn van de instructie en het begeleid inoefenen of gebruikt worden bij een werkvorm.

 

Kaartensets

Elke leerlijn bevat een speciale kaartenset. Deze kaartensets worden ingezet bij activerende werkvormen en als extra verwerkingsmateriaal. Elke set bevat opgaven van een bepaald leerdoel. De kaartensets bevatten geen antwoorden, zodat leerlingen kritisch leren kijken naar hun eigen werk en uitgedaagd worden hun aanpak te verwoorden.

 

Digitale oefeningen

Rekenkracht heeft een compleet digitaal systeem, waarin er per leerlijn van alle leerdoelen oefeningen zijn. De digitale oefeningen zijn extra verwerkingsmateriaal of wordt gebruikt voor tussentijdse toetsing van een specifieke categorie.

Verder zijn er Sommen van de Dag, waarmee de basisoperaties in een context geoefend kunnen worden.

Daarnaast zijn er digitale oefeningen Zoek de Valse, die door de leerlingen heel graag gespeeld worden.

 

Leerlijn automatiseren

In Rekenkracht is een volledige leerlijn automatiseren opgenomen, waarbij de doelen per leerjaar zijn uitgewerkt. Het aanbod bevat een jaarplanning, een simpel en effectief groepsoverzicht voor de leerkracht, toetsen, oefenbladen en kaarten, waarop een leerling zelf zijn vorderingen kan bijhouden.

 

Vraag vrijblijvend informatie aan

Methode Rekenkracht
Burg. van Beugenstraat 1

4904 LS Oosterhout​​

T: 06 40 99 54 46​

Rekenkracht, leerdoelgericht werken sinds 2012.